GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
22 Ekim 2019 Salı 15:51

CHP'li Bayır'dan gülümseten paylaşım

Daha önce partisinin grup toplantısı sırasında 'face effects' eklentisini açık unutup yaptığı  facebook canlı yayınıyla dikkatleri çeken CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, bu kez zeytin toplarken görüntülendiği ilginç kareleri paylaştı.

SONKALEİZMİR- CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, facebook hesabından gece geç saatte yaptığı paylaşımın altına, "Bugün yevmiye 65 TL diye çalıştırıp gizlice foto çeken ve bunu sosyal medyada paylaşan patronumu beni sigortasız çalıştırdığı İçin ilgili kurumlara şikayet edeceğim. Ama bir tereddütüm var. 37 yıldır gömleklerini ütülüyorum çamaşırını yıkıyorum diye o beni şikayet ederse yandık. Neyse ben bu şikayetten vazgeçeyim iyisi" notunu düştü. CHP'li Bayır'ın gülümseten mesajına, çok sayıda takipçisinden yorum geldi.

EMOJİ KAZASI YAŞAMIŞTI
Daha önce de CHP'nin grup toplantısını facebook hesabından canlı yayınlamak isteyen Bayır, emoji kazası yaşamıştı. "Face effects" eklentisi açık unutulunca, 18 dakikalık yayın süresince Kemal Kılıçdaroğlu ve etraftaki kişilerin yüzlerine çeşitli efektler eklenmiş, ortaya komik görüntüler çıkmıştı.