GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Ocak 2020 Pazartesi 14:43

CHP Selçuk'ta görev dağılımı...

CHP Efes Selçuk İlçe Yönetimi, Mehmet Karanfil başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Başkan Karanfil, "Sizlerle aynı yolda yürümekten büyük gurur duyuyorum" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe teşkilatı, Başkan Mehmet Karanfil yönetiminde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Çoğunluğu kadınlardan ve gençlerden oluşan yönetimde görev dağılımları şu şekilde oluştu: Başkan Mehmet Karanfil, Başkan Yardımcısı Mustafa Ürkmez, İlçe Sekreteri İpek Onbaşıoğlu, Eğitim Sekreteri Tevfik Akçıl, Bilişim Sorumlusu Noyan Çalıkuşu, Sayman Özgün Melis Ermiş.

Geçtiğimiz günlerde büyük bir coşku ve heyecanla kazananın ve kaybedenin olmadığı bir seçim gerçekleştirdiklerini belirten CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, "Cumhuriyet Halk Partisi; kuruluşuyla, mücadelesiyle büyük bir siyasi partidir. CHP'de önemli olan hak, hukuk mücadelesini en güçlü şekilde verebilmektir" dedi.

"AYNI AZİM, İNANÇ VE KARARLILIKLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte bir sonraki yerel ve genel seçimlerde; daha inanç ve azimle çalışacaklarını belirten Karanfil, "Tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve ilçe örgütümüz ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin gücünü yerelde nasıl gösterdiysek, genelde de göstermek için mücadele edeceğiz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunda Milli Mücadele var. Azim, inanç, kararlılık var. CHP'li olmak büyük bir onurdur. Cumhuriyet Halk Partisi'nin çatısı altında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimleri yolunda; başta Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve ilçe örgütümüz ile birlikte aynı yolda yürümekten büyük bir onur duyuyorum" diyerek, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.