GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güvenlik
18 Ağustos 2019 Pazar 21:10

Başkan Soyer yangın yerinde

İzmir'de peş peşe başlayan orman yangınları tüm ekipleri teyakkuza geçirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Karadeniz ziyaretinin hemen ardından apar topar Efemçukuru'ndaki yangın alanına gitti. Vali Erol Ayyıldız ile birlikte Tırazlı ve Efemçukuru'na gelen Başkan Soyer, söndürme çalışmalarını takip etti. Başkan Soyer, daha sonra hızla Urla'ya hareket etti. Buradaki yangınla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

SONKALE- İzmir'in Urla, Seferihisar Orhanlı, Karabağlar, Kavacık, Uzundere, Efemçukuru ve Tırazlı bölgelerinde süren orman yangını tüm yerel yöneticileri ve ekipleri de teyakkuza geçirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Rize Fındıklı'daki ziyaretinin ardından apar topar yangın yerine geçti. İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte Tırazlı ve Efemçukuru'nda yangın söndürme çalışmalarını takip eden Başkan Soyer, görevlilerden bilgi aldı. Başkan Soyer, oradan da Urla'ya hareket etti.

EFEMÇUKURU'NDAN URLA'YA GİTTİ

Urla Demircili'ye ulaşan Başkan Soyer, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ve yangın söndürme ekiplerinden bilgi aldı. Başkan Soyer, "Urla'daki yangın bazı bölgelerde kontrol altına alındı. Kritik noktalarda ise Orman Bakanlığı'na arazöz desteği sağlıyoruz. Amacımız sabaha kadar yangını tüm noktalarda kontrol altına almak. #YüregimizYanıyor" mesajını paylaştı.