GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Şubat 2020 Cuma 15:07

Başkan Selvitopu, geleneği sürdürdü! Karabağlar'da birlikte yönetim

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni dönemde de "birlikte yönetim" anlayışından uzaklaşmayacağını gösterdi. Yerel seçimlerin ardından muhtarlarla beşinci kez bir araya gelen başkan Selvitopu, sorunları tek tek dinleyip notunu aldı.

Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği bölgesel muhtar toplantılarının beşincisi, Mimkent’teki Gürcan Ulucan Spor Tesisleri’nde yapıldı. Mahallerinin sorunlarını koordine içinde çözmek amacıyla düzenlenen toplantıya, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Fahrettin Altay (İkbal Kaytancılar), Üçkuyular (Mualla Candaş), Esentepe (Şenay Cengiz), Muammer Akar (Sıtkı Kuzu), General Kazım Özalp (Niyazi Akgün), Poligon (Tarık Gavas), Şehitler (Ömer İlhan), Metin Oktay (Şahin Demir), Esenyalı (Ali Rıza Üner), Adnan Süvari (Harun Özbilmez) ve Maliyeciler (Sadet Kaya) muhtarlarıyla bürokratlar katıldı.

Başkan Selvitopu, muhtarlarla en geç 5 ay içinde bir kez daha bir araya gelmeyi planladıklarını vurgulayarak, “Hepimizin ortak amacı Karabağlar’a hizmet etmek. Karşılıklı işbirliği içinde bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Selvitopu, asfalt, temizlik, parkların bakım ve onarımı, kültür merkezleri, otopark gibi Karabağlar Belediyesi projeleriyle ilgili de muhtarları bilgilendirdi.

Toplantı sonunda Mimkent Semt Merkezi’ndeki kurs gören kadınları ziyaret eden Başkan Selvitopu, onlara çalışmalarında başarılar diledi.