GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Ocak 2020 Cumartesi 14:38

Bahçeli: Kendilerini Kanal İstanbul'a atsınlar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da MHP Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreninde konuştu. Bahçeli, "Türklüğe saldırmak nasıl bir gözü dönmüşlüktür" dedi. Tiyatro polemiğine de değinen Bahçeli, "Bunlar gitsin terörist Demirtaş’ın kanlı tiyatrosunu izlesinler, gitsinler Esad ile yanak yanağa versinler, gitsinler CHP ile birlikte kendilerini Kanal İstanbul’a atsınlar ve gitsinler bir daha da gelmesinler" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

* Bilginler muazzam araştırmalar yapıyordu. Işık Doğu'dan yükseliyordu. Nereden nereye geldiğimizi sorgulamak zorundayız.

* Türk milleti zafer sancağının her dönem taşıyıcısı olmuştur. Türk İslam kudreti yanlış kılıç, gaza ve cihatla başarıya ulaşmamış kalemle kitapla gücüne güç katmıştı.

CHP BUNLARIN KONTROLÜNDEDİR

* Türk İslam kültürü gelişme rotasını koruyamamıştır. Geçmişi geleceğe ekleyecek yeni bir kulvar açılamamıştır. Bugün Orta Doğu’da herkes birbirine hasımdır.

* Bir karıncanın hakkını bile koruyan bir dini karalamak, Türklüğe saldırmak nasıl bir gözü dönmüşlüktür?

* Dışarıdan gelip yenemeyenler içeriden deniyorlar. PKK, DEAŞ, FETÖ kiralık tetikçiler, zillete düşmüş bazı siyasi partiler bunlardandır.

* CHP, bunların kontrolündedir, İP bunların kolcusudur, HDP bunları aparatıdır. Türk İslam alemi direnmelidir. Huzur herkesin hakkıdır.

CUMHUR İTTİFAKI’NA SAHİP ÇIKACAĞIZ

* İnsanca yaşam herkesin ortak kaderi olmalıdır. Türk milliyetçiliği mazlum milletlere umut olabilecek seviyededir.

* Bunlar gitsin terörist Demirtaş'ın kanlı tiyatrosunu izlesinler, gitsinler Esad ile yanak yanağa versinler, gitsinler CHP ile birlikte kendilerini Kanal İstanbul'a atsınlar ve gitsinler bir daha da gelmesinler.

* Cumhur ittifakına sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yaşatacağız. Söz verdik kesinlikle yapacağız. Duruş gösterdik mutlaka riayet edeceğiz.

* Her soruna şifresi çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz. CHP sapıtsa da Türkiye'nin kuyusunu kazmak için çabalasa da buna MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak buna müsaade etmeyeceğiz.