GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Haziran 2020 Salı 09:53

Askıda Fatura'ya büyük ilgi... Başkan Soyer rakamları açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, salgın sürecindeki dayanışma kampanyaları ile ilgili bilgi verdi. Gıda paketi ve süt dağıtımının devam ettiğini dile getiren Başkan Soyer, Askıda Fatura için destek çağrısını yineledi. Soyer, "Bugüne kadar 11 bin 655 faturayı askıdan alarak iyilik hareketine çok önemli bir katkıda bulundunuz. Askıda bekleyen 3 bin 855, onay bekleyen bin 284 fatura daha var" dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Askıda Fatura uygulamasına İzmirliler'in büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Dayanışma kampanyaları ile ilgili bilgiler veren ve İzmirliler'e teşekkür eden Başkan Soyer'in açıklamaları şöyle: 

"Günaydın sevgili İzmirliler
Pandemi sürecinde başlattığımız dayanışma kampanyası sürüyor. Desteklediğimiz ailelere dün 249 gıda paketi gönderdik. 1-5 yaş arası 3 bin 44 çocuğumuza süt ulaştırdık. Bir kilo gramlık paketler halinde 400 kavurmayı da yardım paketleriyle birlikte dağıttık.
Engelliler için 29 yurttaşımıza uzaktan eğitim verdik. Ekiplerimiz ihtiyacı olan 49 kişinin evine gidip kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Evinden çıkamayan 65 yaş üzeri 28 büyüğümüzün İZSU abonelik işlemlerini evlerine giderek yaptık.
Öte yandan Askıda Su Faturası dayanışmamıza Bizİzmir üzerinden sürüyor. Bugüne kadar 11 bin 655 faturayı askıdan alarak iyilik hareketine çok önemli bir katkıda bulundunuz. Askıda bekleyen 3 bin 855, onay bekleyen bin 284 fatura daha var. Kısa süre içinde askıda hiç fatura kalmayacağına inanıyorum. Hepinize güzel bir gün diliyorum. Hoşça kalın değerli İzmirliler"