GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
20 Şubat 2020 Perşembe 14:39

Ankara'ya U12 İzmir Cup çıkarması

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TRT Spor Dairesi Başkanı M.Buğra Şahin'i makamlarında ziyaret etti.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 3-4-5 Nisan’da düzenlenecek 7. Uluslararası U12 İzmir Cup öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TRT Spor Dairesi Başkanı Mehmet Buğra Şahin'i makamlarında ziyaret eti. Özkan, hem Bakan Kasapoğlu ve Başkan Şahin’e özel davette bulundu, hem de organizasyonun ülke futbolu için önemini vurguladı.

Avrupa'nın 12 yaş düzeyinde en büyük ikinci turnuvasını 7. kez düzenleyeceklerinin altını çizen Başkan Özkan, "Bu yıl 48 takımı konuk edeceğiz. Chelsea, Leicester City, Arsenal, Milan, Porto, Benfica, Atletic Bilbao, Valencia, PSV ve Marsilya gibi üst düzey ekipler var. Üç binin üzerinde futbolseveri konuk edip, ülke turizmine de katkı sağlayacağız. 3-5 Nisan'da Selçuk'ta buluşalım" ifadesini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Altınordu'nun hem yetiştirdiği milli futbolcularla, hem de yaptığı uluslararası organizasyonlarla ülkemize önemli katkıda bulunduğunu söyledi. Kasapoğlu, "Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz ve bu konuyla ilgili planlamalarımız, çalışmalarımız var. Gençlerimizi çeşitli panellerle Özkan ile bir araya getireceğiz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca U12 İzmir Cup gibi önemli bir organizasyona Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bu yıl her zamankinden daha fazla destek olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Özkan, daha sonra TRT Spor Dairesi Başkanı Mehmet Buğra Şahin ile de buluştu. U12 Cup'ın yapılacak canlı yayınlar ve programlarla desteklenmesi konusunda gereğinin yapılacağını söyleyen Şahin, "Altınordu'nun yaptığı keyifli ve ülkemiz adına son derece önemli organizasyonları ekrana taşımak bizim için de önemli. Bu yıl da U12 İzmir Cup'ı en güzel şekilde TRT Spor'dan izleyicilerle buluşturacağız" dedi.