GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
4 Nisan 2020 Cumartesi 11:16

Altınordu'da uzaktan eğitim

Koronavirüs döneminde evde antrenman modeline geçen Altınordu, Futbol Akademisi Eğitim Müfredatı içerisinde yer alan dersleri de online olarak vermeye başladı.

Altınordu, küresel salgının yaşattığı olumsuz etkiye rağmen eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Tüm organizasyonu kapsayan antrenmanların ardından A Takım ve Altınordu Futbol Akademisi'nde (ALFA) derslerle ilgili de uzaktan eğitim başladı. Evlerinde bulunan öğrencilere, İngilizce, psikolojik performans, sosyal medya kullanımı, medya iletişimi, sporcu sağlığı, sporcu beslenmesi ve Dünya futbol tarihi dersleri, online olarak uzaktan eğitim modeliyle aktarılıyor.

ALFA 2. Dönem İdari Direktörü Halit Eroğlu, antrenman programları ve online eğitimler sayesinde kriz dönemini en iyi şekilde geçirdiklerini belirterek, “Teknik ekibimiz ve eğitmenlerimizle birlikte hazırladığımız programlar uygulanmaya başladı. Fiziksel çalışmalar ve taktiksel görüntülerin yanı sıra ALFA Eğitim Müfredatı içerisinde yer alan derslerle, oyuncularımızı sürekli hazır tutuyoruz.  Takım birlikteliğini sağlıyor ve bu süreci en verimli verimli geçiriyoruz" diye konuştu.