GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
3 Temmuz 2020 Cuma 09:10

Altay 19on4 Store'da e-satış dönemi...

Altay Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satan 19on4 Altay Store’de e-satış dönemi başladı. Alsancak mağazası ile taraftarlara hizmet veren 19on4 Altay Store yeni dönemde e-satış hizmetlerine hız verecek.

Yaz döneminde ürün yelpazesini genişleten 19on4 Altay Store’den taraftarlar online alışveriş yapabilecek. Taraftarlar, internet üzerinden 199 TL’lik alışveriş yapması halinde ücretsiz kargo hizmetlerinden faydalanabilecek.

ÖZGÜR EKMEKÇİOĞLU: TARAFTARLARIN İLGİSİNİ BEKLİYORUZ

Önümüzdeki süreçte 19on4 Altay Store’lere daha büyük yatırımlar yapmayı planlandıklarını belirten Başkan Özgür Ekmekçioğlu, “Yıllardır ihmal edilen taraftar ürünleri mağazamızı gündemimize aldık. Daha önce Alsancak’ta arka sokaklarda yer alan 19on4 Altay Store, daha modern bir şekilde ana cadde üzerinde hizmet vermeye başladı. Yılbaşından itibaren e-satış sistemi üzerinde çalışıyorduk ancak yaşanan korona salgını nedeniyle çalışmalarımız biraz gecikti. Artık tüm taraftarlarımız internet mağazamıza girip istedikleri ürünlere sahip olabilecekler” dedi.

Tüm taraftarları lisanslı ürün almaya davet eden Başkan Ekmekçioğlu, “Yaz döneminde 19on4 Altay Store birçok yeni ürünü büyük taraftarımızın beğenisine sundu. Taraftarlarımızın ürünlere ilgi göstermesini bekliyoruz. Onların göstereceği ilgi ile daha da büyüyeceğiz” diye konuştu.

Altay lisanslı ürünlerini almak isteyen taraftarlar, www.19on4.org sitesinden alışveriş yapabilecekler.