GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
26 Nisan 2024 Cuma 19:00

Aliağa'da seçimi az farkla kaybeden Güç'e Büyükşehirde önemli görev

Aliağa'daki seçimleri yaklaşık 1500 oy farkla MHP'li Serkan Acar'a kaybeden, süreçte performansı ile göz dolduran Çağatay Güç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından önemli bir göreve getirildi. Güç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, atamalarına hız kesmeden devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcılığı makamına flaş bir isim atandı. Başkan Tugay, Aliağa’da zorlu geçen seçimleri, mevcut MHP'li belediye başkanı Serkan Acar'a karşı 1500 oyla kaybeden, CHP adayı Çağatay Güç’ü İzmir Büyükşehir'de değerlendirdi.

Seçim sürecindeki performansı ve enerjisi ile göz dolduran Güç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki Genel Sekreter Yardımcılarından Özgür Ozan Yılmaz bugün görevden alınmış, "Fen İşleri Daire Başkanı" olarak atanmıştı. Güç, yeni dönemde Yılmaz'ın yerine görev alacak.

SONKALE'ye konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni genel sekreter yardımcısı Çağatay Güç, "Bana olan güveni boşa çıkarmayacağım. Çok çalışacağım" dedi.